Tel. 071 408 17 07
Leeg
Wij bezorgen vanaf 25,- in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk
« Naar alle visspecialiteiten

Tonijnburger

Nieuw in het assortiment bij Dirks vishandel, de tonijnburger van 100% verse tonijn!

Hieronder vind u een overheerlijk recept voor 2 personen:

Bereidingstijd 15 a 20 minuten

Ingrediënten:

2 tonijnburgers van Dirks vishandel / 2 Italiaanse bollen / 1 puntpaprika / 1 krop romaine sla / truffelmayonaise / oestersaus / olijfolie

Bereiding:

1 Haal de tonijnburger een half uur van te voren uit de koelkast en verwarm de oven voor op 180 graden.

2 Snijd de puntpaprika doormidden en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes.

3 Plaats de puntpaprika 10 a 15 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat of rooster.

4 Grill de burger in een verhitte (grill) pan met olie 90 seconden aan iedere zijde (burger moet rosé blijven).

5 Maak de Italiaanse bol op met de tonijnburger, sla, puntpaprika en voeg de truffelmayonaise en oestersaus toe.

Serveertip:

Serveer met zelfgemaakte patat.

4,50 p/stuk

Hoeveelheid:

Aantal:

In winkelmandje  |  3,95

©2018 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimerCookievoorkeurenAlgemene voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.