Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Tijdens de feestdagen sushi eten?

sushi tijdens de feestdagen
31 oktober 2023

Bent u van plan om sushi te serveren, maar maakt u zich zorgen over de houdbaarheid? Goed nieuws, het bewaren van sushi voor 1 of 2 dagen is zeker mogelijk.

Bij ons hebben we met zorg het bereidingsproces van de sushirijst ontwikkeld, waardoor u met vertrouwen uw sushi 1 of 2 dagen gekoeld kunt bewaren. Dit betekent dat u kunt genieten van heerlijke, zachte sushi-rijst met de meest verse vis die er is.

Ons team werkt hard om alles dagvers te bereiden. Ze beginnen al in de nacht en vroege ochtend om ervoor te zorgen dat uw sushi vers is. Zelfs op de dag voor Kerst en Oudejaarsdag maken we de hele dag door verse sushi.

Op Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten, maar we bezorgen wel dagverse sushi tussen 9.00 en 12.00 uur, zodat u tijdens de feestdagen kunt genieten van heerlijke sushi.

In onze webshop kunt u eenvoudig sushi-schalen bestellen, zoals de sushi voordeelschaal en de culinaire sushi-schaal. Daarnaast bieden we populaire sushi sets en losse rollen, zodat u de perfecte combinatie kunt kiezen voor uw feestelijke gelegenheid.

Klik hier om ons uitgebreide assortiment te bekijken en uw bestelling te plaatsen.

We verwelkomen u graag in één van onze viswinkels in Katwijk, Noordwijk en Voorhout of brengen uw bestelling graag bij u aan de deur!

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.