071-4081707 (katwijk) | 06-15136877 (noordwijk)
Leeg
9,4
Kiyoh
beoordelingen
35 reviews

Over ons

Over ons

Dirks vishandel is een snel groeiend en innovatief bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Voor ons is het een topsport om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Jaarlijks reizen wij af naar Denemarken om de beste haring voor u met zorg te selecteren. Wij verkopen uitsluitend huisgemaakte dagverse sushi. Naast de gebakken vis, belegde broodjes en verse vis zijn ook onze kant en klare maaltijden, salades uit eigen keuken en barbecue producten onze specialiteiten. Wij leveren ook aan horeca, instellingen en verzorgen catering, haringparty’s, bedrijfslunches en sushi workshops naar wens. Dirks Vishandel is dé viswinkel van Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg & Noordwijk.

Dirks vishandel, smaak en passie voor de échte fijnproever!

De persoon en het verhaal achter het bedrijf

Ik ben Dirk Zandbergen, eigenaar van Dirks vishandel. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met werken in de vis. Tijdens en na mijn opleiding ondernemer/manager heb ik bij verschillende visspeciaalzaken gewerkt. Hier bleek mijn passie voor vis en ondernemen. In 2010 kwam er een winkelpand vrij in winkelcentrum de Hoornespassage in Katwijk, dit leek voor mij de ideale kans om als 22-jarige een viswinkel te starten. Na het schrijven van een ondernemingsplan kwam de financiering rond en op 10 maart 2011 opende Dirks vishandel z’n deuren.

Na een flitsende start en een aantal leuke en hardwerkende jaren werd het winkelpand al snel te klein. Op 30 september 2015 zijn wij verhuisd naar een groter naastgelegen pand met volledig nieuwe en moderne inrichting. Ook is ons assortiment steeds completer geworden. Voor de toekomst heb ik nog meer plannen en ideeën om de klant te verrassen en Dirks vishandel verder te laten groeien.

Samen met het team zetten we ons hier iedere dag met veel plezier 100% voor in.

Winkelchef Arco Houwaart

Mijn naam is Arco Houwaart, vanaf mijn 15de werk ik in de vis. Ik ben in 2012 begonnen bij Dirks vishandel als medewerker naast mijn opleiding aan het CIOS. In de loop der jaren vond ik het werken met klanten en vis steeds leuker worden en ging het over tot een passie. Na het afronden van mijn opleiding heb ik daarom gekozen om mij te richten op de viswereld.

In alle vakbekwaamheden heb ik mij steeds meer verdiept. Ik leer nog elke dag bij zodat ik altijd de juiste informatie en kwaliteit kan bieden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over gezonde voeding, teambuilding, leidinggeven en het omgaan met mensen. Ik ga elke dag met veel enthousiasme aan het werk en kan dit ook goed combineren met mijn sport!

Winkelchef Aldert Nijgh

Mijn naam is Aldert Nijgh. Sinds mijn 14e werk ik in de vis, met veel plezier heb ik 3 jaar lang op de markt in Leiden gewerkt waar ik veel geleerd heb over vis en het bewerken van vis. In de tijd dat ik op de markt werkte heb ik ook een fileercursus afgerond. Ondertussen was ik met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding SVO vakopleiding food, waar ik veel geleerd heb over traiteurproducten en het bereiden hiervan. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse visbeurzen bezocht en mij verdiept in het vak.

Vanaf september 2015 werk ik bij Dirks vishandel. Dit doe ik met passie en veel plezier. In januari 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding SVO vakopleiding food. Ik heb het certificaat haring schoonmaken behaald (met een 10!) en een cursus BHV afgerond. Ik hoop u nog vele jaren met raad en daad van dienst te kunnen zijn.

Het team

Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Een aantal medewerkers volgen, of hebben de opleiding visspecialist gevolgd. Dit om de juiste kennis te vergaren en vaardigheden op te doen. Iedere week bespreken wij de tips en tops van de week, om perfectie af te leveren aan onze klanten. Uiteraard is de gezelligheid en het plezier in ons werk ook de draagkracht van team Dirks vishandel.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2019 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimerCookievoorkeurenAlgemene voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.