Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,4
Kiyoh
beoordelingen
314 reviews
Leeg
9,4
Kiyoh
beoordelingen
314 reviews

Over ons

Over ons

Dirks vishandel is een snel groeiend en innovatief bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Voor ons is het een topsport om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Jaarlijks reizen wij af naar Denemarken om de beste haring voor u met zorg te selecteren. Wij verkopen uitsluitend huisgemaakte dagverse sushi. Naast de gebakken vis, belegde broodjes en verse vis zijn ook onze kant en klare maaltijden, salades uit eigen keuken en barbecue producten onze specialiteiten. Wij leveren ook aan horeca, instellingen en verzorgen catering, haringparty’s, bedrijfslunches en sushi workshops naar wens. Dirks Vishandel is dé viswinkel van Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk en Voorhout.

Online hebben wij een complete webshop met ruim 275 visproducten waar u de keuze heeft uit afhalen of bezorgen. Met trots mogen wij zeggen dat onze webshop een 9+ scoort uit meer dan 270 klantbeoordelingen. 

Onze viswinkels zijn gevestigd in Katwijk, Noordwijk en vanaf 15 februari 2023 in Voorhout, waar we onze formule voort willen zetten.

 

 

Dirks vishandel, smaak en passie voor de échte fijnproever!

 

Dirks vishandel 10 jarig jubileum film 2011-2021

De persoon en het verhaal achter het bedrijf

Eigenaar en oprichter Dirk Zandbergen

Ik ben Dirk Zandbergen, eigenaar van Dirks vishandel. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met werken in de vis. Tijdens en na mijn opleiding ondernemer/manager heb ik bij verschillende visspeciaalzaken gewerkt. Hier bleek mijn passie voor vis en ondernemen. In 2010 kwam er een winkelpand vrij in winkelcentrum de Hoornespassage in Katwijk, dit leek voor mij de ideale kans om als 22-jarige een viswinkel te starten. Na het schrijven van een ondernemingsplan kwam de financiering rond en op 10 maart 2011 opende Dirks vishandel z’n deuren.

Na een flitsende start en een aantal leuke en hardwerkende jaren werd het winkelpand al snel te klein. Op 30 september 2015 zijn wij verhuisd naar een groter naastgelegen pand met volledig nieuwe en moderne inrichting. Ook is ons assortiment steeds completer geworden.

Op 7 maart 2019 openden wij de deuren van onze 2de winkel, deze viswinkel is te vinden op de Bomstraat in Noordwijk. Samen met Arco Houwaart hebben wij deze stap gezet zodat ook onze klanten in de omgeving van Noordwijk ons dichterbij kunnen vinden. We hebben ons concept doorgezet in deze winkel en wij kunnen u hier hetzelfde assortiment bieden als in Katwijk.

Voor de toekomst hebben wij nog meer plannen en ideeën om de klant te verrassen en Dirks vishandel verder te laten groeien. Samen met het team zetten we ons hier iedere dag met veel plezier 100% voor in.

In 2023 maken wij weer een fantastische stap met de opening van een viswinkel in Voorhout. 

 

Vennoot Lisanne Zandbergen

Samen met mijn man Dirk zijn we in 2011 het avontuur begonnen om Dirks vishandel op te richten. In het begin combineerde ik mijn baan als verpleegkundige in de thuiszorg met het werken in ons bedrijf. Na verloop van tijd werden de uren die ik werkte binnen het bedrijf steeds meer. Door de groei die ons bedrijf doormaakte heb ik de keuze gemaakt om mij volledig op de zaak te richten.

Ik hou mij vooral bezig met de administratie van Dirks vishandel en sta op drukke dagen in de winkel en help de klanten met veel plezier! De afwisseling hiervan vind ik vooral erg leuk.

Ons gezin is inmiddels uitgebreid met 2 dochters en 1 zoon, waar we naast de winkels ook lekker druk mee zijn!

 

 

Vennoot Arco Houwaart

Mijn naam is Arco Houwaart, vanaf mijn 15de werk ik in de vis. Ik ben in 2012 begonnen bij Dirks vishandel als medewerker naast mijn opleiding aan het CIOS. In de loop der jaren vond ik het werken met klanten en vis steeds leuker worden en ging het over tot een passie. Na het afronden van mijn opleiding heb ik daarom gekozen om mij te richten op de viswereld.

In alle vakbekwaamheden heb ik mij steeds meer verdiept. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over gezonde voeding, teambuilding, leidinggeven en het omgaan met mensen. De toekomstplannen in het bedrijf spraken mij ook erg aan. In 2019 deed de kans zich voor om een nieuwe viswinkel in Noordwijk te openen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Vanaf dat moment ben ik als vennoot binnen Dirks vishandel verder gegaan en run ik de winkel in Noordwijk. In Noordwijk hebben we ondertussen een mooie vaste klantenkring opgebouwd waar ik elke dag met plezier voor klaar sta. In de toekomst hoop ik deze stijgende lijn door te kunnen zetten!

 

Vennoot  Martijn Houwaart

Mijn naam is Martijn, in 2015 ben ik bij Dirks vishandel begonnen als afwasser. In de loop der jaren heb ik mezelf steeds meer ontwikkeld binnen het bedrijf. In 2020 ben ik als fulltimer bij Dirks vishandel begonnen, ik heb toen meerdere opleidingen gevolgd om uiteindelijk de naam visspecialist te verdienen.

Eind 2022 kwam er een kans op mijn pad om als vennoot verder te gaan in het bedrijf en samen met Machiel een nieuwe vestiging te openen in Voorhout.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring met u te delen, en de vestiging in Voorhout tot een succes te leiden.

 

Vennoot  Machiel Kuiper

Mijn naam is Machiel Kuiper. Ik ben in 2019 begonnen bij Dirks vishandel en ik kon hier erg snel mijn draai vinden. Daarom ben ik ook een opleiding gaan volgen tot visspecialist en deze heb ik in 2022 met succes afgerond.

Eind 2022 kwam er voor mij een kans om mij aan te sluiten als vennoot in het bedrijf en een nieuwe vestiging te openen in Voorhout. Deze kans heb ik met beide handen aan gegrepen. En ik hoop dan ook vanaf februari met heel veel plezier en voldoening samen met Martijn de viswinkel in Voorhout te gaan runnen.

 

Winkelchef Aldert Nijgh

Mijn naam is Aldert Nijgh. Sinds mijn 14e werk ik in de vis, met veel plezier heb ik 3 jaar lang op de markt in Leiden gewerkt waar ik veel geleerd heb over vis en het bewerken van vis. In de tijd dat ik op de markt werkte heb ik ook een fileercursus afgerond. Ondertussen was ik met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding SVO vakopleiding food, waar ik veel geleerd heb over traiteurproducten en het bereiden hiervan. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse visbeurzen bezocht en mij verdiept in het vak.

Vanaf september 2015 werk ik bij Dirks vishandel. Dit doe ik met passie en veel plezier. In januari 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding SVO vakopleiding food. Ik hoop u nog vele jaren met raad en daad van dienst te kunnen zijn.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.