Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

071 408 17 07 (katwijk) | 06 151 368 77 (noordwijk)

9,4
Kiyoh
beoordelingen
259 reviews
Leeg
9,4
Kiyoh
beoordelingen
259 reviews

Over ons

over ons

Dirks vishandel is een snel groeiend en innovatief bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Voor ons is het een topsport om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Jaarlijks reizen wij af naar Denemarken om de beste haring voor u met zorg te selecteren. Wij verkopen uitsluitend huisgemaakte dagverse sushi. Naast de gebakken vis, belegde broodjes en verse vis zijn ook onze kant en klare maaltijden, salades uit eigen keuken en barbecue producten onze specialiteiten. Wij leveren ook aan horeca, instellingen en verzorgen catering, haringparty’s, bedrijfslunches en sushi workshops naar wens. Dirks Vishandel is dé viswinkel van Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg & Noordwijk.

Onze viswinkels zijn gevestigd in Katwijk en Noordwijk. 

Dirks vishandel, smaak en passie voor de échte fijnproever!

 

Dirks vishandel 10 jarig jubileum film 2011-2021

De persoon en het verhaal achter het bedrijf

Eigenaar en oprichter Dirk Zandbergen

Ik ben Dirk Zandbergen, eigenaar van Dirks vishandel. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met werken in de vis. Tijdens en na mijn opleiding ondernemer/manager heb ik bij verschillende visspeciaalzaken gewerkt. Hier bleek mijn passie voor vis en ondernemen. In 2010 kwam er een winkelpand vrij in winkelcentrum de Hoornespassage in Katwijk, dit leek voor mij de ideale kans om als 22-jarige een viswinkel te starten. Na het schrijven van een ondernemingsplan kwam de financiering rond en op 10 maart 2011 opende Dirks vishandel z’n deuren.

Na een flitsende start en een aantal leuke en hardwerkende jaren werd het winkelpand al snel te klein. Op 30 september 2015 zijn wij verhuisd naar een groter naastgelegen pand met volledig nieuwe en moderne inrichting. Ook is ons assortiment steeds completer geworden.

Op 7 maart 2019 openden wij de deuren van onze 2de winkel, deze viswinkel is te vinden op de Bomstraat in Noordwijk. Samen met Arco Houwaart hebben wij deze stap gezet zodat ook onze klanten in de omgeving van Noordwijk ons dichterbij kunnen vinden. We hebben ons concept doorgezet in deze winkel en wij kunnen u hier hetzelfde assortiment bieden als in Katwijk.

Voor de toekomst hebben wij nog meer plannen en ideeën om de klant te verrassen en Dirks vishandel verder te laten groeien. Samen met het team zetten we ons hier iedere dag met veel plezier 100% voor in.

 

Vennoot Arco Houwaart

Mijn naam is Arco Houwaart, vanaf mijn 15de werk ik in de vis. Ik ben in 2012 begonnen bij Dirks vishandel als medewerker naast mijn opleiding aan het CIOS. In de loop der jaren vond ik het werken met klanten en vis steeds leuker worden en ging het over tot een passie. Na het afronden van mijn opleiding heb ik daarom gekozen om mij te richten op de viswereld.

In alle vakbekwaamheden heb ik mij steeds meer verdiept. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over gezonde voeding, teambuilding, leidinggeven en het omgaan met mensen. De toekomstplannen in het bedrijf spraken mij ook erg aan. In 2019 deed de kans zich voor om een nieuwe viswinkel in Noordwijk te openen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Vanaf dat moment ben ik als vennoot binnen Dirks vishandel verder gegaan en run ik de winkel in Noordwijk. Het doel is om met de viswinkel in Noordwijk ook dezelfde goede naam op te bouwen als de viswinkel in Katwijk.

 

Lisanne Zandbergen

Samen met mijn man Dirk zijn we in 2011 het avontuur begonnnen om Dirks vishandel op te richten. In beginsel bleef ik nog bij mijn huidige baan in de zorg werken maar na verloop van tijd werden de uren binnen het bedrijf steeds meer. Door de groei die ons bedrijf doormaakte heb ik de keuze gemaakt om mij volledig daar op te richten. Mijn taken naast moeder van onze 3 kinderen zijn de administratie van Dirks vishandel en op drukke dagen in de winkel helpen. Het leuke van in de winkel werken vind ik het contact met de klanten die wekelijks of zelfs dagelijks in de winkel komen.

 

Winkelchef Aldert Nijgh

Mijn naam is Aldert Nijgh. Sinds mijn 14e werk ik in de vis, met veel plezier heb ik 3 jaar lang op de markt in Leiden gewerkt waar ik veel geleerd heb over vis en het bewerken van vis. In de tijd dat ik op de markt werkte heb ik ook een fileercursus afgerond. Ondertussen was ik met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding SVO vakopleiding food, waar ik veel geleerd heb over traiteurproducten en het bereiden hiervan. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse visbeurzen bezocht en mij verdiept in het vak.

Vanaf september 2015 werk ik bij Dirks vishandel. Dit doe ik met passie en veel plezier. In januari 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding SVO vakopleiding food. Ik hoop u nog vele jaren met raad en daad van dienst te kunnen zijn.

 

 

Winkelchef (in opleiding) Martijn Houwaart

Ik ben Martijn Houwaart. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Dirks vishandel. In 2019 ben ik gestart met de SVO vakopleiding food. De kennis die ik opdoe op school en van mijn collega’s kan ik direct gebruiken in de praktijk. Ik leer elke dag bij en heb het binnen het team van Dirks vishandel erg naar mijn zin.        

 

Winkelchef (in opleiding) Machiel Kuiper

Mijn naam is Machiel Kuipers. Ik ben in 2019 begonnen bij Dirks vishandel en in 2020 gestart met de SVO vakopleiding food. Het werken in de visbranche vind ik erg leuk en veelzijdig. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk!

Het team

Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Een aantal medewerkers volgen, of hebben de opleiding visspecialist gevolgd. Dit om de juiste kennis te vergaren en vaardigheden op te doen. Iedere week bespreken wij de tips en tops van de week, om perfectie af te leveren aan onze klanten. Uiteraard is de gezelligheid en het plezier in ons werk ook de draagkracht van team Dirks vishandel.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2022 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimerCookievoorkeurenAlgemene voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.