Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Dirks vishandel viert jubileum

Dirks vishandel viert jubileum
04 september 2023

Alweer 12,5 jaar succesvol ondernemen

Op 10 maart 2011 opende Dirk Zandbergen zijn eerste viswinkel in de Hoornespassage in Katwijk. Na veel ervaring in het vak te hebben opgedaan wilde hij destijds een eigen zaak beginnen. De eerste stap was gezet en inmiddels heeft de creatieve en moderne ondernemer drie vestigingen. In 2019 streek hij neer in Noordwijk en enkele maanden geleden opende hij in Voorhout de derde winkel viswinkel. Beide winkels volgden het spoor van succes waarvan Zandbergen in 2011 in Katwijk de basis legde.

 

Door Piet van Kampen

 

‘De tijd gaat snel’ glimlacht Dirk. ‘Je was hier in 2011 ook al’. Inderdaad, de tijd vliegt zeker als je zoals Dirk succes hebt. De basis is uiteraard vakmanschap en de kwaliteit van de vele producten. Was het in heel vroeger jaren bij de visboer wat vis op het ijs, enkele gebakken soorten en uiteraard haring, wat is er in de loop der tijd veel veranderd. Een kijkje in de smaakvolle vitrine in Dirks winkels doet het water in de mond lopen. Het assortiment is zo eigentijds en uitgebreid dat het soms moeilijk kiezen is voor de consument. Maaltijden, salades, hapjes, kant en klaartjes en volop specialiteiten maken het assortiment compleet. Trouwens over haring gesproken: Dirks vishandel viel diverse keren in de prijzen van de nieuwe haringtest van het Leidsch Dagblad en ook eens van het Algemeen Dagblad. ‘Ik ga altijd zelf naar Denemarken om de nieuwe te proeven zodat ik weet hoe de kwaliteit is’ vertelt hij. De vakman wil weten welk vlees- sorry- vis hij in de kuip heeft. Ook is de ondernemer altijd op zoek naar nieuwe creaties in het rijke assortiment. Voor fraai opgemaakte visschotels is het een uitstekend adres.

 

Goed en enthousiast team

 

Naast liefde voor en kennis van het vak is er veel enthousiasme in het team van Dirks Vishandel. In totaal zijn er inclusief de parttimers zo’n kleine veertig medewerkers in dienst.

‘Ik heb in Arco Houwaart (Noordwijk), zijn broer Martijn en Machiel Kuiper die de winkel in Voorhout runnen goede mede-vennoten en zij vormen mede de pijlers van het bedrijf’ prijst Zandbergen zijn collega’s. Ook zijn vrouw Lisanne is een alleskunner en neemt hem veel werk uit handen zodat Dirk zich kan richten op ondernemen.  

Veel vaste klanten weten de weg naar de vispaleisjes te vinden en profiteren ook van de diverse dag- en weekaanbiedingen. In deze jubileumweek zijn er natuurlijk aantrekkelijke feestaanbiedingen!

Woensdag 6-9: 500 gram kibbeling + gezinszak patat € 12,50

Donderdag 7-9: Haring 4 + 2 GRATIS

Vrijdag 8-9: Sushi alle bakjes 2 + 2 GRATIS (mixen mag) 

Zaterdag 9-9: Lekkerbekken 4 voor € 12,50

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.