Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
320 reviews
Leeg

Proclaimer

Dirks Vishandel (Kamer van Koophandel: 51369095) verleent u hierbij toegang tot www.dirksvishandel.nl ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen. Dirks Vishandel kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Dirks Vishandel werkt hard om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@dirksvishandel.nl. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Dirks Vishandel geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de website liggen bij Dirks Vishandel. Een werk van Dirks Vishandel gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde: Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Dirks Vishandel. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Deze proclaimer kan wijzigen, Dirks Vishandel zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website. Dirks Vishandel staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@dirksvishandel.nl.

Versie: 1.0, 20/05/2018

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.