Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Dirks Vishandel viert tweede lustrum

Dirks Vishandel viert tweede lustrum
06 maart 2021

‘De tijd is omgevlogen’ Op donderdag 11 maart is het exact tien jaar geleden dat Dirk Zandbergen zijn viswinkel in Katwijk opende. En met succes. Nu, tien jaar later, blikt de ondernemer terug op de jaren waarover hij met voldoening kan praten omdat zijn stap van destijds een goede is geweest. Dirks vishandel is een begrip geworden, niet alleen voor Katwijkers maar ook voor consumenten van buitenaf. ‘De tijd is omgevlogen’ glimlacht hij.

Door Piet van Kampen

Zandbergen begon met een – in verhouding tot nu- een bescheiden assortiment. ‘Er is in de jaren veel bij gekomen. Steeds meer specialiteiten en maaltijden uit eigen keuken. Vooral de kant en klaar gerechten doen het in deze periode erg goed’ vertelt de ondernemer terwijl er een blik op de vitrine wordt gericht. Het is werkelijk een lust voor het oog en de bijzondere salades, hapjes, sushi en wrapjes vormen een kleurrijk en smakelijk geheel dat het water in de mond doet lopen. Om een keuze uit het rijke assortiment te maken is voorwaar nog niet zo eenvoudig.

Succes

Vijf jaar geleden werd de viswinkel in Katwijk te klein en verkaste Dirks Vishandel iets verderop in de Hoornespassage. Twee jaar geleden opende hij samen met Arco Houwaart een viswinkel in Noordwijk en ook dat is een succes geworden. Dat Dirk een vakman is en weet wat voor vlees- lees vis- hij in de kuip heeft blijkt uit de prijzen die hij met zijn haring heeft gewonnen. Twee maal de eerste prijs van het Leidsch Dagblad en ook zeer hoge scores in de landelijke AD test. Ook groeide zijn team van medewerkers (waaronder part-timers) uit tot meer dan dertig.

 

Acties

Vanwege het 10-jarig jubileum trakteert Zandbergen zijn klanten. Deze week krijgt de consument bij aankoop van € 15,- een waardebon van € 5,-. ‘Dan kunnen de klanten de hele week door profiteren en komen zij niet allemaal tegelijk op drukke momenten’. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart is er een jubileumbox in de aanbieding. Rijk gevuld met allerlei producten uit eigen keuken ter waarde van € 35,- die nu voor € 25,- kan worden gekocht of ook gratis wordt thuisbezorgd. Tel uit je winst.

De acties zijn geldig van dindag 9-03-2021 t/m zondag 14-03-2021, in de viswinkel in Katwijk en Noordwijk.

De jubileumbox kan online besteld worden in de webshop voor vrijdag 12-3 of zaterdag 13-3.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.