Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Opening viswinkel Noordwijk

viswinkel noordwijk
06 maart 2019

Donderdag 7 maart is het zover, de opening van de nieuwe vestiging in Noordwijk! Lees hieronder het krant artikel uit de Noordwijker.

De Noordwijker

Dirks vishandel wordt de nieuwe specialist

Door Piet van Kampen:

 Opening.  Aanstaande donderdag 7 maart is Noordwijk een nieuwe visspecialist rijker. Aan de Bomstraat 25 opent Dirks Vishandel de deur van een echt vispaleis op de plaats waar voorheen vishandel Zandbergen gevestigd was.

Tot voor kort runde Zandbergen senior de vader van Dirk daar de winkel. Dirk heeft het vaandel nu dus overgenomen en opent hiermee zijn  tweede viswinkel. Ruim 8 jaar geleden begon hij aan het Hoornesplein in Katwijk zijn eerste zaak en dit werd een groot succes. Mede vanwege dit succes en een schat aan ervaring heeft de ondernemer en vakman besloten om er ook in Noordwijk een succes van te gaan maken. Het zijn niet alleen de mooie verse vis, gebakken vis en andere traditionele vis en visproducten die er in de toonbank liggen te pronken. Dirk is de specialist in tal van andere vislekkernijen, zoals luxe vishapjes, sausjes, sushi’s, broodjes en diverse heerlijke maaltijden. Het is een lust voor het oog en het water loopt de consument in de mond als hij of zij voor de rijk gevulde toonbank staat. Voor gelegenheden kant de consument kiezen uit diverse heerlijke vissalades en gesorteerde visschotels.

Kwaliteit

Dat kwaliteit bij Dirks Vishandel de hoogste prioriteit heeft staat buiten kijf. De ondernemer viel eerder in de prijzen bij de landelijke haringtest van het Algemeen Dagblad en vorig jaar kwam hij als beste uit de bus van de regionale haringtest van het Leidsch Dagblad. Daar is de ondernemer best wel trots op en terecht. Arco Houwaart is de rechterhand van Dirk en die gaat de viswinkel in Noordwijk runnen. ‘Als het mooi weer wordt maak ik een terrasje buiten en ook het assortiment speciale broodjes wordt dan uitgebreid’ vertelt de ondernemer die in deze krant ook speciale openingsaanbiedingen voor de klanten heeft. Ze zijn er van harte welkom om van de winkel en de kwaliteit van Dirk’s Vishandel te genieten.

 

Openingsaanbiedingen:

Donderdag 7 maart: visbami 500 gram € 6,00

Vrijdag 8 maart: Kibbeling 500 gram € 6,00

Zaterdag 9 maart: Haring 4 voor € 6,00

De aanbiedingen zijn alleen geldig in onze vestiging in Noordwijk.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.