Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Winnaar Leidsch Dagblad haring smaaktest

02 juli 2018

Afgelopen zaterdag zijn wij trotse winnaar geworden van de Leidsch Dagblad Haringtrofee 2018! Volgens prominente proevers Haringtest Leidsch Dagblad heeft Dirks Vishandel uit Katwijk de lekkerste haring.

Zaterdagochtend hebben wij onze haring afgeleverd bij Villa de Beukenhof in Oegstgeest. Daar verzamelde zich een team van prominete proevers bestaand uit: Ton Kohlbeck, ereburger van Leiden en Oegstgeest, Har Meijer, huisarts/publicist, Emile Jaensch, burgemeester Oegstgeest, Menno Smitsloo projectontwikkelaar Oegstgeest, Juliette Gilissen-Verplancke, Leids gemeente raadslid, Caroline Vink, accountmanager Rabobank, Janice Deul fashion activiste en NRC-journaliste, Mart Vergouwen, voorzitter v.v. Katwijk, Miep Smitsloo, LD-journaliste, Matthijs Huizing, wethouder Oegstgeest en burgemeester Cornelis Visser uit Katwijk.

Met 11 proevers werden 12 haringen van verschillende regio getest. De haring werd gegeten op dezelfde temperatuur.  Lekker zilt, tikje romig, goed schoongemaakt en met een fijne structuur. Dat waren de kwalificaties voor de winnaar van de haringsmaaktest georganiseerd voor het Leidsch Dagblad.

Om 12.30 uur werden wij gebeld met het verzoek om direct naar Villa de Beukenhof in Oegstgeest te komen. Daar kregen wij lovende worden over onze haring (zilt, romig, zacht, goed schoongemaakt en een fijne structuur). Dit is iets waar we als team enorm trots op zijn.

Even later kregen wij de Leidsch Dagblad Haringtrofee 2018 uitgereikt door Emile Jeansch burgermeester van Oegstgeest samen met Cornelis Visser de burgemeester Katwijk.

Zaterdag 7 juli vieren wij dit met een haringparty in de Hoornespassage. U kunt de nieuwe haring proeven met een glaasje korenwijn en de hele dag is het 4 halen 3 betalen!

Lees ook het hele verslag van de Leidsch Dagblad haring smaaktest:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.