Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,5
Kiyoh
beoordelingen
313 reviews
Leeg

Zalm en Hollandse garnalen

Zalm en Hollandse garnalen
14 juni 2017

De prijzen van de Hollandse garnalen en de zalm zijn onhoudbaar.

Hollandse garnalen: zwakke aanvoer, slechte beschikbaarheid en zeer sterk gestegen grondstofprijzen zijn hiervan de oorzaak. We hebben te horen gekregen dat deze schaarste minimaal tot september gaat duren. Rond deze tijd gaat het seizoen weer beginnen en is er meer kans op vangst. Dit betekent dat zeker tot september de prijzen stijgen en dat ook de mogelijkheid bestaat dat er onvoldoende voorraad is om aan de gehele vraag te voldoen.

Zalmprijzen zijn ten opzichte van vorig jaar ook fors gestegen. De voornaamste reden is dat een algenbloei vorig jaar de productie van zalm in Chili grotendeels heeft plat gelegd. Daarnaast viel de productie in Noorwegen tegen. Vanwege grote vraag en het niet toereikend aanbod van de Noorse zalm, blijven de prijzen stijgen en het einde is helaas nog niet in zicht.

Helaas moeten wij daarom de prijzen van producten met zalm en Hollandse garnalen fors verhogen. Het gaat dan om producten als: visschotels, zalmslaatjes, garnalencocktails, zalmwraps, salades, broodjes enz.

Mocht u nog vragen hebben n.a.v. dit bericht, mail dan naar info@dirksvishandel.nl

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.