Ingrediënten
& allergenen
Allergenen: VIS.
Zalm (VIS) in marinade (81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper).
Vis bestellen voor de feestdagen? Bekijk onze populaire visgerechten.
Verse zalmfilet in een marinade van pesto.
Bereiding: 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden of in de grillpan 6 á 7 minuten. De zalm is ook goed klaar te maken op de barbecue.
Vangstgebied: Noorwegen.
Vangstmethode: Aquacultuur.
Latijnse naam: Salmo Salar.
Allergenen: VIS.
Zalm (VIS) in marinade (81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper).
©2025 Dirks Vishandel • Privacyverklaring • Cookies • Proclaimer • Voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.